Figyelem!  A VirtueMart 1 és VirtueMart 2 webáruházhoz más más licenc fájl megvásárlása szükséges mivel azok nem kompatibilisek egymással. Kérjük megrendeléskor ezt vegyék figyelembe!

 

Azt hogy egy webáruháznak miért célszerű a Pick Pack Pont szolgáltatással szerződni azt nem nekünk tisztünk bizonygatni. A kisméretű - kistömegű termékek esetében nagy valószínűséggel a vásárló szívesebben veszi át Pick Pack Ponton a megrendelt termékeket, hiszen nem kell alkalmazkodni a futárhoz és az esetek 90%-ban Pick Pack Ponton bankkártyával is lehet fizetni.

A program működésére jellemző, hogy a Lapker Zrt. által biztosított Online frissülő XML fájlból dolgozik  azaz ez az egyetlen olyan kritikus pont ahol a szoftver támaszkodik a Pick Pack Pont által szolgáltatott adatokra. Annak a fájl struktura változása esetén ideiglenesen működésképtelenné válhat a program.

A Pick Pack Pont shipping modul csupán a lehetséges pick pack pontokat tünteti fel és adja meg a választás lehetőségét illetve hozzáadja a fizetendő árhoz a pick pack pont szállítási költségét.