Az eredeti elgondolás szerint az OnlinePay - PickPackPont modul VirtueMart szabványos VirtueMart szállítói modul (shipping modul) az internetről on-line igyekezte frissíteni a boltlistát. 2011 második harmadában azonban ez a frissítési lehetőség megszűnt, mivel több felhasználó is jelezte, hogy nem működik. Ekkor megvizsgáltuk a korábban használt XML boltlistát és az nem bizonyult hitelesnek.

A Pick Pack Pont modul azonban felhasználói jelzést kapott, hogy ismét elérhető mivel a szerződésben vagy annak kiegészítésében is szerepel. Éppen ezért  a 2.0.4 -es verziótól ezt az új XML listát dolgozzuk fel, de természetesen az Offline mód is megmarad végszükség esetére.

Amennyiben ismét szeretnék az On-line frissítés lehetőségét úgy frissíteniük kell a 2.0.4 -es verzióra. Ha ezt szeretnék, kérjük vegyék fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal illetve a Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. e-mail címre írva. Alevélben tüntessék fel a Licenckódot és a domain nevét amelyre azt megvásárolták.

Elképzelhető, hogy egyes ügyfelek egyedi módosítást kértek a licenc megvásárlása után. Számukra a frissítés lehetősége egyelőre nem áll fenn illetve frissíthetnek de vélhetően elvesznek az egyedi kérelmek. 

Minden esetben kérjük, hogy a meglévő működő verzióról készítsenek biztonsági másolatot, különösen a 'ppk.cfg.php' - ről.

A korábbi 2.0.2 -es verzióról a frissítést hamarosan közzétesszük a www.onlinepay.hu oldalon kérjük kísérjék figyelemmel a weboldat.