A frissítés egyszerűen elvégezhető a képen pirossal jelölt fájlok felülírásával a

/administrator/components/com_virtuemart/classes/shipping 

helyen.

A 'ppk.cfg.php' fájlt ne írják felül mert az összes meglévő beállítás elvész.

 

pickpack_204_re_frissites

 

Ha ez megtörtént akkor a Joomla adminisztratív felületén a  VirtueMart komponenst kell kiválasztani. Az Üzlet beállításai között válasszuk ki a "Szállítási modulok listája" menüpontot és keressük meg a Név mező alatt a "Pick Pack Pont" -ot és kattintsunk a Szállítási mód beállítása ikonra.

pickpackpont_upgrade

 

Vélhetően a konfigurálási állományban azon információk lesznek meg amelyek már korábban is megvoltak, így csak a pirosan bekeretezett 'Online / Offline Mód'  értékét állításk 0-ra ( mint ahogyan a lenti képen van)

online_mode

 

2.0.6 verziónál további 3 paraméterezhető mező található. Ha a ppk.cfg.php -t nem írták felül akkor ehhez hasonló kép jelenik meg.

ujtab

A pirossal bekeretezett textbox tartalmát töröljék ki és a telepítőcsomagban (letöltött/megkapott zip állomány) található ppk.cfg.php -ból a  BOLTLITSA_XML definiált változó értékét másolják be.

 

Ha ez megtörtént akkor a jobb felső sarokban lévő "Mentés" mentes gombra katintva a konfigurációs állományt be is állítottuk. Ekkor már a weboldalon az új on-line frissített PickPackPont boltlista lesz megtalálható amely a lenti két kép közzül a jobb oldali.

 

 offline-mode-igy-nez-ki online-mode-kep

 

A frissítés ezzel be is fejeződött. A PickPackPont modul VirtueMarthoz 2.0.6-es  verziójától a shipping modult a VirtueMart  'Standard Shipping'  moduljához hasonlóan táblázatba foglaltuk így az egyes mezőknek külön CSS formázással mind a szélessége, mind a színe is testreszabható ha a Style: paraméternek 1 értéket adtak meg.


Ennek beállításait egy következő cikkben mutatjuk meg.