Az Onlinepay Gateway for OTP bankkártyás fizetési lehetőség a számos webáruházhoz illeszthető. Használható egyedi programozású weboldalakhoz is. 

Az OnlinePay bankkártyás fizetési komponens elérhető. Minimális PHP-s ismeret szükséges a beüzemeléshez.
Az OTP Bank kártyaelfogadási rendszeréhez illesztett OnlinePay Gateway a háromszereplős fizetési folyamatú megvalósítást kezeli le, banki regisztráció nélkül. Banki regisztráció nélküli megvalósítás azt jelenti, hogy a kártya és egyéb adatokat az OTP Bank Nyrt. nem tárolja és rendeli össze a kártyaelfogadási szerződést kötött webshoppal.

otpbank_logo
kartya_MasterCardkartya_visakartya_visaelectronkartya_amexblue
Ahhoz, hogy az OTP Bank Nyrt. internetes kártyaelfogadás szolgáltatását igénybevehesse szerződést kell kötnie az OTP Bank Nyrt.-vel. Ennek folyamata:

- töltse ki a "Kereskedői jelentkezési lap kártyaelfogadáshoz" igénylőlapot és küldje el a Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. e-mail címre. Illetve megerősítés képpen  javasolt az alábbi címre* ha egy-két napon belül nem jelentkezik az OTP Bank üzletkötője:
OTP Bank
Kártyaelfogadási Osztály 
Levélcím: 1051 Budapest, Nádor u. 16. 
Fax: 06-1-298-3289
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

* - Az OTP Bank elérhetősége változhat kérjük a pontos adatokért látogassa meg az OTP Bank hivatalos kártyaelfogadásra vonatkozó oldalát itt. Amennyiben a fenti adatok nem működnek köszönettel vennénk jelzését a webmesteri kapcsolat formunkon keresztül.

- az OTP bank Nyrt. hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot a szerződéskötés ügyében.
A szerződéskötéstől - ideális esetben - kb. 2 héten belül webáruháza már képes lesz bankkártyás fizetés bonyolítására. Amennyiben az OTP Bankkal és az OnlinePay for OTP Gateway bankkártyás fizetéssel is megtörtént a szerződés megkötésre, kérjük küldje el az éleskulcsot és a shopazonosítót, amelyet rögzítünk a rendszerünkben.
Amennyiben csak kipróbálni akarja a szolgátatást kérjük jelezze elérhetőségünkön.


 

Miért válassza az Onlinepay Bankkártyás fizetési Gateway szolgáltatását?
 
A választ ide kattintva megtudhatja.