Számos ügyfelünk érdeklődött, hogy áttérnének más webshopra a VirtueMartról (RedShop, Caddy, Magento, Wordpress alapú eCommerce), illetve az újabb verziót használnák már és az Onlinepay for Virtuemart nem tudja kiszolgálni az ő igényeiket csak a VirtueMart 1-et. Felismerve a tényt, hogy nem rendelkeznek komolyabb informatikiai tudással az OnlinePay for Joomla 2.5 - Joomla komponenst Gateway szolgáltatássá fejlesztettük és OnlinePay Gateway -nek neveztük el.

Mit jelent ez?

Az OnlinePay Gateway a Criscomp Informatika Kft szervere - általunk kezelt nagy rendelkezésre állású szerver - végzi a bankkártyás fizetés lebonyolítását a banki szerverrel összeköttetésben, de az Ön shopazonosítójával (erről a fizetési oldalon is meggyőződhet hiszen a banki oldalt a Bank szervere képzi és a kártya adatok is csak ott rögzülnek). Bármilyen webáruháza is van az OnlinePay Gateway kiszolgálja a bankkártyás fizetést.
Nem kell komponenst telepítenie, nem kell a komponens sablonját alakítani, hiszen Ön teljes mértékben kontrolálhatja saját webshopját. Sőt fejlesztheti is, akár másik webshop motort s tesztelhet a bankkártyás fizetési átjáró minden időpillanatban rendelkezésre áll. 

 

Önnek nincs más dolga, mint 

  • megkötni a bankkal a bankkártyás fizetést biztosító szerződést (jelezze a banknak, hogy a Criscomp Informatika Kft. végzi a fizetés illesztését)
  • a megfelelő bizonylatsorszámot + fizetendő összeget rögzíteni az adminisztrációs felületen vagy,
  • az Ön programja beszúrja az SQL táblába a megfelelő bizonylatsorszámot és összeget. (tájékoztató a sablon felülíráshoz)
  • adjon hozzá a domain nevének zónájához egy CNAME értéket amely a creditcard.onlinepay.hu domainra mutat és ennek az értéke célszerűen cc legyen (így a cc.domainnevem.hu -n lesz elérhető ügyfelei számára a fizetési oldal)

Így máris elkészült az Ön bankkártyás fizetési rendszere.

 

A fenti konstukcióban Önnek kell szerződnie a számlavezető bankjával. Az Ön számlaszámára érkezik be a bankkártyás fizetés eredménye. A támogatott bankok:
CIB Bank Zrt. e-Commerce (2012. II. n.év)
- Budapest Bank  VPOS (2012. III. n.év)
- Unicredit Bank (2012. III. n.év)
- K&H Bank Zrt. (2013.  II. n.év) 
- OTP Bank - (2013.  II. n.év)

 

 Megrendelését itt teheti meg erre a szolgáltatásra.