Az Onlinepay Gateway megteremti bankkártyás fizetési lehetőséget az Ön és a CIB Bank eCommerce szervere között. Korábban csak Joomla és VirtueMart webáruházhoz volt elérhető, ma már gateway szolgáltatássá fejlődött és bármilyen webshop vagy akár önálló programmal együtt működik.  
Alapvető PHP programozás szükséges csak, de szükség esetén minimális külön díj ellenében a programozási rész magunkra vállaljuk.

 
Az eCommerce olyan új piaci lehetőséget teremt az elektronikus kereskedelem világában, amely gyakorlatilag megszünteti a tér és idő korlátait. A vásárlók bárhonnan, bármikor elvégezhetik vásárlásaikat, időt, pénzt takarítva meg. A kereskedők válláról lekerülnek az üzlethelyiségek, irodák fenntartásának költségei, így képessé válnak arra, hogy áraikat csökkentve jelentős piaci előnyhöz jussanak.
Interneten keresztüli bankkártyás fizettetés lehetőségének biztosítása azon cégek számára, akik kereskedelmi tevékenységüket az interneten keresztül kívánják végezni. A CIB Bank az eCommerce szolgáltatással a vevő és kereskedő közötti online pénzáramlás biztosítását és ennek biztonságos lebonyolítását végzi.

MasterCardVisaVisa_ElectronVerified_by_VisaMaestro_30px

Ahhoz, hogy a CIB Bank Zrt. eCommerce szolgáltatását igénybevehesse eCommerce szerződést kell kötni a CIB Bank Zrt.-vel. Ennek folyamata:

- töltse ki az igénylőlapot és küldje el az Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. címre
- a CIB bank hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot a szerződéskötés ügyében.

A szerződéskötéstől - ideális esetben - kb. 2 héten belül webáruháza már képes lesz bankkártyás fizetés bonyolítására. Természetesen szükség lesz még OnlinePay Gateway szerződésre is velünk. 
Amennyiben a CIB bankkal és az Onlinepay Gateway bankkártyás fizetéssel is megtörtént a szerződés megkötésre, kérjük küldje el a tesztkulcsokat, amelyet rögzítünk a rendszerünkben. Amennyiben csak kipróbálni akarja a szolgátatást kérjük jelezze elérhetőségünkön.


Miért válassza az Onlinepay Bankkártyás fizetési Gateway szolgáltatását?
 
A választ ide kattintva megtudhatja.